Xilit: csodálatos megoldás számtalan problémára

nyírfacukor14.jpgA rendszeres székletürítés nagyon fontos az egészséges élet tekintetében. Nagyon aggasztó, ha rendszeresen tapasztalunk hasmenést vagy székrekedést. A székrekedés több olyan súlyos betegséghez is vezethet, mint a vastagbélrák. A nyírfacukor azonban képes helyreállítani az anyagcserét még a legszélsőségesebb helyzetekben is.

Normális esetben a szervezet közel 15 gramm nyírfacukrot termel naponta. Ez az anyag a zöldségekben és gyümölcsökben is megtalálható és az FDA eddig biztonságosnak ítélte meg a fogyasztását. 40 %-kal kevesebb kalóriát tartalmaz, mint a hagyományos cukor és még a fogorvosok is ajánlják a használatát.

A nyírfacukor nagyon hatékonyan képes helyettesíteni az édesítőszereket is, de ellentétben velük ez valóban alkalmas különféle egészségügyi ellátásra. Bár ugyanolyan édes, mint a cukor, sokkal kevesebb benne a szénhidrát és a kalória. Előnyös a cukorbetegek számára, mivel a szervezetben csak lassan szívódik fel, ezért nem befolyásolja az inzulinszintet. A nyírfacukor ráadásul képes megelőzni a fogszuvasodást is, mivel harcol a szákban található baktériumok ellen is.

A nyírfacukor azok számára is hatékony, akik felesleges testsúlyuktól szeretnének megszabadulni. A nyírfacukor segít a fogyásban. Ezenfelül segít a csontsűrűség növelésében és segít visszaállítani a hormonális egyensúlyt, valamint a vércukorszintet is stabilizálja. Finnországban már a 19. század vége óta használják, ma pedig egész Európában nagy népszerűségnek örvend.

Van jó hír azoknak, akik próbálják , hogy elveszítené súlyát . Xilit segít a fogyás is. Nem csak ez, ez segít növeli a csontsűrűség , és segít visszaállítani a hormonális egyensúly , valamint stabilizálja a vércukor szintet. Ez az öt szénatomos cukor alkohol először nyert a nyírfák Finnországban a 19. században , és fokozatosan szert népszerűségre, és kezdett elő nagy számban.